Smukt 3 værelses landsted

  • LJ4637
  • Alicante, La Romana, Costa Blanca
Prijs: 259.999€ / £223,261
1

Beschrijving van het pand

Vi er glade for at kunne præsentere dette charmerende 3-værelses landsted, en sjælden perle på markedet. Beliggende i en forhøjet position med en fantastisk udsigt over det åbne landskab og bjergene, ligger dette hjem på en generøs 18.587 m² stor grund, der tilbyder uendeligt potentiale for yderligere udvikling, herunder en pool, garage, gæstelejlighed eller endda en udvidelse til huset (med lokale rådhustilladelser).

Ejendommen er tilgængelig via en lang indkørsel gennem elektriske porte med et samtaleanlæg, der fører til en rummelig, asfalteret parkeringsplads.

Renoveret til en høj standard i 2020, inklusive en el-opgradering, udstråler boligen karakter og varme. Stueetagen har en indbydende gang, der åbner ind i en rummelig stue og spiseplads i åbent plan, komplet med brændeovn. Dette niveau omfatter også to soveværelser og et moderne køkken med spisekammer. Franske døre fører ud til en terrasse på lavere niveau, hvor en smedejernstrappe stiger op til en terrasse på første sal - perfekt til at nyde udsigten, slappe af eller spise. Denne øverste terrasse kan også tilgås fra boligen på første sal.

Ovenpå, der er adgang til via en marmortrappe, finder du et imponerende hovedsoveværelse med ensuite, et familiebruserum, en ekstra stue og et kontor. Boligen er prydet med synlige træbjælker overalt og nyder godt af gascentralvarme.

Den ekspansive grund på 18.587 m² har blomstrende oliven- og mandellunde, hvilket tilføjer ejendommens charme og tiltrækningskraft. En lokal landmand hjælper i øjeblikket ejeren med dyrkning og vedligeholdelse af jorden. Ejendommen nyder også godt af en lokal månedlig gartner, der hjælper med at vedligeholde grunden. Både landbrugshjælpen og havearbejdet kan videreføres af den nye ejer, hvilket sikrer, at jorden forbliver velplejet, og lundene blomstrer.

Dette hjem er udstyret med elektricitet og har et vanddepot, hvilket sikrer pålidelige forsyninger til komfortabelt landliv. Vand leveres via et pantsystem med en pris på €100 pr. 21.000 liter, hvilket sikrer en overkommelig og effektiv vandforsyning til ejendommen.

Den charmerende landsby La Romana ligger kun 5 minutters kørsel væk, og tilbyder nem adgang til lokale faciliteter og en følelse af fællesskab, mens du nyder roen ved at bo på landet.

Derudover byder grunden på et hulehus, der byder på unik charme og potentiale til forskellige formål.

Dette er virkelig et must-see ejendom.

Woningdetails

Zwembad: Geen zwembad
Tuin: Privaat
Oriëntatie: zuiden
Keer bekeken: Uitzicht op de bergen
Parkeren: oprit
Afstand tot luchthaven: 40 min
Afstand tot het strand: 40 min
Afstand tot stad: 5 min
Afstand tot golf: 40 min
Afstand tot restaurants: 5 min

Eigenschap extra's

checkLichtnet Elektrisch
checkWaterafzetting
checkOmheind perceel
checkOpen haard - Houtkachel
checkAlarmsysteem
checkNiet gemeubileerd - in overleg
checkCess Pit / Septic tank

Video

Plaats

Neem contact op

Vergelijkbare eigenschappen

Prachtige villa met 3 slaapkamers en privézwembad
Nieuw
HH14304
  • bed icon3
  • bath icon2
  • house icon110m2
Alicante, Castalla
215.000€
Villa met gastenverblijf en zwembad
Nieuw
AI-15934
  • bed icon5
  • bath icon2
  • house icon429m2
Murcia, Yecla
259.000€
Huis met 4 slaapkamers, 1 badkamer, balsa-zwembad en een perceel van redelijke grootte
Nieuw
IVD13772
  • bed icon4
  • bath icon1
  • house icon160m2
Alicante, Sax
230.000€
Whatsapp icon WhatsApp
Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.